000000 Jackon Vaadrum:109803 Isolerende grunnmur 7/04€¦ · Den professionelle vådrumsplade til...

20
Den professionelle vådrumsplade til komplette indretninger og renoveringer www.jackon.dk 01-2013 erstatter 06-2011 V Å D R U M Jackon vådrum Godkendelse MK 7.22/1687 Godkendelse MK 7.32/1651 Gulv Væg

Transcript of 000000 Jackon Vaadrum:109803 Isolerende grunnmur 7/04€¦ · Den professionelle vådrumsplade til...

  • Den professionelle vådrumsplade til komplette indretninger og renoveringer

    www.jackon.dk

    01-2013 erstatter 06-2011

    VÅDRUM

    Jackonvådrum

    GodkendelseMK 7.22/1687

    GodkendelseMK 7.32/1651

    Gulv

    Væg

  • Inspiration og idéer

    Få inspiration og idéer til opbygning og renovering med Jackon vådrum.Jackon vådrumsplade består af ekstruderet polystyren, Jackofoam®, med glasfiberarmeret puds på begge sider. Vådrumspladen er derfor modstandsdygtig overfor fugt, stabil, varmeisolerende og har enlang levetid. Brug Jackon vådrumsplade som underlag for fliser i vådrum, samt opbygning af inventar,som udsættes for fugt og vand. Pladen har en utrolig lav vægt, er enkel at tilpasse og forme, så indretningen bliver som ønsket.

    Bliv inspireret og få idéer til at designe et nyt og unikt badeværelse med et personligt præg. Jackonvådrum sortimentet åbner en verden af nye muligheder med plader i forskellige tykkelser, plader der kan bøjes til buede flader, vinkler til at skjule rør og færdige elementer som gør det nemt at bygge drømmebadeværelset. Få et professionelt resultat med Jackon vådrum!

    Jack

    on

    våd

    rum

    2

  • www.jackon.dk

    Produktinformation

    Undgå tidsbomben med råd, mug og fugtskader. Sats langsigtet og sæt fliser på Jackonsvådrumsplade.

    ✓ Isolerende✓ Holder fugt væk✓ Holder mug væk✓ Er stabil

    Fugt- og vandskader er steget dramatisk de se neste år.En af årsagerne til dette er, at der bades oftere, endman gjorde tidligere. Det stiller større krav til byggema-terialernes egenskaber overfor fugt.

    4-6 % af en væg med fliser består af fuger, som kansuge vand, hver gang der bades. Det stiller derfor storekrav til materialet bag de kønne fliser.

    Med Jackon vådrumsplade bag fliserne får man enlangtidsholdbar løsning for flisevægge, hvor fugt-sikring og isolering er i samme produkt.

    Med Jackon vådrumsplade får man en øko nomisk løs-ning. Ikke blot på grund af badeværelsets leve tid, menogså i forbindelse med opførelsen af væggene.

    Pladerne er vandtætte, og der skal kun bruges mem-bran i samlingerne i rummets vådzone. BenyttesJackon vådrum som underlag for fliser på gulvet, skalder påføres membran på hele gulvfladen. Sbi’s anvis-ninger omkring vådrum, samt membranleverandørensvejledninger skal ligeledes følges.

    Jackon vådrumsplader indeholder ingen farlige tilsæt-ningsstoffer – det er godt for både vores helbred ogfor miljøet!

    Anvendelsesområder• Underlag for fliser på ydervægge, indvendige

    vægge, skillevægge og gulve.• Monteres direkte på mur eller træværk.• Bruges som indbygningsplader for badekar, hånd -

    vaske og andre indretningsmøbler, som skal flisebe -klædes.

    • Renovering og opretning af vægge og gulve i gamlevådrum.

    ProduktVådrumsplade i ekstruderet polystyren, Jackofoam®,med glasfiberarmeret puds.Forberedt til opsætning af fliser. Kun fantasien sættergrænser for anvendelsen af Jackon vådrum.

    Byg fugtsikre gulve og vægge med Jackons specielle plade til vådrum.

    Kerne af ekstruderet polystyren Jackofoam

    glasfiberarmeret specialmørtel

    Tykkelse Længde x Bredde Vægtmm mm x mm kg/m2

    6 1250 x 600 2,8

    10 1250 x 600 3,2

    12 2500 x 600 3,3

    12 2700 x 900 3,3

    20 2500 x 600 3,5

    20 2700 x 900 3,5

    30 2500 x 600 4,0

    50 2500 x 600 4,6

    80 2500 x 600 6,4

    GodkendelseMK 7.22/1687

    GodkendelseMK 7.32/1651

    Gulv

    Væg

  • Væg

    Jack

    on

    våd

    rum

    4

    Montering på lægter af træ eller stålTykkelsen på pladen skal minimum være 20mm ved en lægteafstand c/c 600mm eller minimum 12mm ved en lægteafstand c/c 300mm.Tyndere plader eller større lægteafstand kræver en egnet byggeplade som underlag. Ved montering af tunge genstande som håndvaske, toiletter og lignende, indsættes ekstrabærende underlag.

    Montering på mur- og betonvægJackon vådrumsplader er ideelle til brug på mur- og betonvægge. Brug Jackon vådrumspla-der til at dække over ujævne vægge samt eventuelle revner i den eksisterende væg. Der erikke krav til minimum tykkelse på pladerne, men det anbefales at bruge 10, 12 eller 20mmtykkelse. Fjern al løs puds, maling og tapet før montering af pladerne.

    Jackon vådrumsplader leveres i tykkelser fra 6mm til 80mm, bredde 600mm og længde 1250mm eller 2500mm. Plader i tykkelse 12mm og 20mm leveres desuden i bredde 900mm og længde 2700mm. Til befæstigelse af pladerne leveres monteringssæt (skruer og befæstigelsesskiver), ståldybler samt beslag.

    Se monteringsanvisning senere i denne brochure samt Jackon monteringsfilm påwww.jackon.dk.

  • www.jackon.dk

    Tætning af samlinger, overgange og gennemføringer

    Gulv i vådrum er vådzone overalt. Bemærk, at vådzonen går 100mm op ad alle vægge.

    Se i øvrigt By og Byg anvisning 200, “Vådrum”, for detaljerede oplysninger om opdeling i vådzone og fugtig zone.

    VådzoneJackon vådrumsplade kan anvendes som vandtætning på vægge i vådrum, når pladesamlingerne tætnes medarmeringsstrimmel og MK-godkendt vandtætnings-membran.

    For vægge omfatter vådzone vægfladerne i og omkring bruseniche eller badekar indtil 500mm fra deres afgrænsning. Desuden er vægge omkring håndvask vådzone, såfremt der er monteret brusearmatur på hånd-vasken. Vådzonen ved håndvask omfatter området fra gulv indtil 500mm over håndvasken og gående ud til500mm til hver side for håndvasken.

    Vådzonen på væg går helt til loft. Ved særligt høje rum kan området over normal loftshøjde, dvs. mindst 2,3meter, dog betragtes som fugtig zone. Anvendes der fastmonterede skærmvægge med en bredde på 250mm til afgrænsning af brusenichen, omfatter vådzonen kun området inden for skærmvæggen. Den øvrige del afvægfladerne regnes som fugtig zone.

    Membranen påføres i pladesamlingerne, ved gennemføringer og i overgangen mellem gulv og væg. Hele gulv-fladen påføres membran. Membranen påføres i tykkelse 1,0mm. Samlinger og gennemføringer forstærkes medarmeringsbånd. Følg i øvrigt anvisningerne fra membranleverandøren.

    Fuktigzone

    Fuktig zone

    Vådzone Vådzone

    0,5 m

    Gulv = Vådzone

    0,5 m

    0,5 m0,5 m

    0,5

    m

    Vådzone

  • 6

    Barrierefri brusekabineBrug fantasien og skab din egen stil med Jackon vådrumselementer til brusekabiner. Moderne hjem er ofte præget af åbne løsninger og utraditionelle metoder. Trenden idag er individuelle og personlige brusekabiner – bygget op af glas eller fliser. Nytænkning og fingerspidsfølelse i design og materialevalg gør, at der bliver lagt mærke til detaljerne. Med smarte og integrerede funktioner bevares husets værdi i lang tid.

    Jackon vådrum gulvplade til brusekabiner er en gulvplade, som passer til barrierefrie brusekabiner og som samtidig giver mulighed for at skabe en personlig stil. Gulvpladen har et indbygget fald mod afløbet, som sørger for at vandet løber ned i afløbet og ikke ud på gulvet. Gulvpladen til brusekabiner fås i flere størrelser og passer til de fleste ønsker og behov.

    Hvem har sagt, at gulvplader behøver at være kedelige?

    Jack

    on

    våd

    rum

  • Gulvplade med hjørne-afløb

    Gulvplade med rende

    Se egen monteringsanvisning

    www.jackon.dk

  • 8

    Bruseniche

    Jackon vådrumsplade monteres på stålramme.Pladerne tilpasses i længde og bredde.

    Jackon pladerne fastgøres med befæstigelsesskiver og skruer. Det anbefales at anvende minimum 6 befæstigelsespunkter i højden.

    Hjørner og overgange mellem væg og gulv gøres tætte med fugebånd og membran. Følg anvisning fra membranleverandøren.

    Kontrollér at væggen er i vater før permanent fastgørelse.

    …en fugtsikker bruseniche med Jackon vådrumsplade!

    Jack

    on

    våd

    rum

  • www.jackon.dk

    Indbygning af rør

    Med Jackon vinkelelement kan man hurtigt skjule lodrette og vandrette rørføringer.

    For at fastgøre elementerne monteres Jackon beslag med max. 80 cm’s mellemrum. Alternativt kan flise- eller monteringslim anvendes ved opsætning af vinkelelementer.

    Indbygning af badekar

    Som bærende konstruktion monteres Jackon vådrumsplade medmin. 50 mm tykkelse i afstand på max. 400 mm. Benyt flise- eller monteringslim. Kombinér eventuelt med mekanisk befæstelse mod væg og gulvflader.

    Den øverste plade skæres ud og monteres som topplade på den bærende konstruktion. Fastgøres med lim.HUSK! Byg inspektionsluge.

    Klar til installering af badekar. ……….en oase i hjemmet!

  • 10

    Indbygningsmøbel for vaske

    Når Jackon vådrumsplader er monteret på væggene, er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan badeværelset skal se ud...

    Som bærende konstruktion anvendes minimum Jackonvådrumsplade med tykkelse 50 mm.

    Vådrumspladerne måles og skæres til med kniv, stiksav eller lign.Lim påføres kanterne.

    Bordpladen limes på under konstruktionen.

    Jackon vådrumsplade som underlag for flisebelagte møbler.

    Samlinger mellem indbygningsmøblet og væggen forsegles med beslag, monteringslim, silikone og/eller flydende membran.Indbygningsmøblet passer nu harmonisk i hjørnet af badeværelset. Flot lavet med Jackon vådrum.

    Jack

    on

    våd

    rum

  • www.jackon.dk

    Bænk – eksempel på møbel udført med Jackon kreativ vådrumsplade

    Den bærende konstruktion under bænken tilskæres med kniv eller stiksav.

    De bærende dele til bænken fastgøres til gulv og væg med flise- eller monteringslim. Kan eventuelt kombineres med mekanisk fastgørelse. Afstanden mellem støtterne i konstruktionen bør ikke være over 400 mm.

    Jackon kreativ vådrumsplade gør det muligt at forme pladen, så den passer perfekt til den bærende konstruktion.Jackon kreativ vådrumsplade monteres med den rillede side nedad, og limes fast. For ekstra afstivning kan man i tillæg befæste pladen punktvis med grove skruer.

    Færdigbygget bænk, vægge i bruseniche og indbygningsmøbelfor vaske er nu klar til opsætning af fliser eller anden form foroverfladebeklædning.

    ….perfekt i form og design med Jackon vådrumsplade.

  • 12

    Jack

    on

    våd

    rum Montering af tunge genstande

    SPECIFIKATIONER STANDARD ENHED VÆRDIER

    Tykkelse – vægt6 mm 2,8

    10 mm 3,212 mm 3,320 mm kg/m2 3,530 mm 4,050 mm 4,680 mm 6,4

    Varmekonduktivitet1) EN 10456 W/mK 0,035

    Fugtoptag, neddykket1) EN 12087 Vol % < 0,7

    Fugtoptag, diffusion1) EN 12088 Vol % < 3,0

    Trykfasthed1) EN 826 kN/m2 300

    Bøjemoment kapacitet12 mm 10420 mm EN 12089 Nmm/mm 13030 mm 256

    Bøjestivhed, EI12 mm 6820 mm EN 12089 kNmm2/mm 15230 mm 920

    Hæftefasthed mellem puds og kernemateriale EN 1607 N/mm2 0,5

    Udvidelseskoefficient mm/m °C 0,07

    Maksimal kontinuerlig temperatur ° C 75

    1) Kernematerialet, Jackofoam 300.

    Teknisk data GodkendelseMK 7.22/1687GodkendelseMK 7.32/1651 GulvVæg

    Ekstra tværgående reglar er nødvendige ved ophæng af tunge genstande, som eksempelvis skabe og håndvaske.

    Væghængte toiletter monteres i henhold til leverandørens anvisning.Det anbefales at forstærke området ved det væghængte toilets nedrekontrapunkt. Det gøres ved at udskære en lille del af vådrumspladen og fylde hullet ud med fliseklæb.

    Montering af lette genstandeforetages enkelt ved hjælp af bor (specielt til fliser),plastik plugs og skruer.

    • Bor hul i flisen• Isæt plastik plug• Genstand skrues fast i plug

    Montering af lette genstande

  • www.jackon.dk

    Montering vægge

    1. VærktøjTil bearbejdning, afkortning og montering af Jackonvådrum anvendes simpelt værktøj: Sav, vinkel, målebånd, blyant, kniv og bor. Til vægge af beton eller murværk skal bruges 8 mm bor.

    2. PladelængdeAfmærk den ønskede længde og bredde på pladerne.

    3. Afkortning af pladerMarker den ønskede længde på pladerne. Brug envinkel så det sikres, at afkortningen er retvinklet.

    4. Pladerne skæres med en Stanleykniv på den ene side, knækkes over en lige kant, og skæres til sidst over på undersiden.

    5. MonteringPladerne opsættes på underlaget så tæt mod hinanden, som muligt.

    6. Det kontrolleres med vaterpas eller snor, at sidekanterne er lodrette.

    7. Montering på skeletPå skelet med stolpeafstand 600 mm skal der benyttes plader med tykkelsen 20 mm eller mere. Alternativt kan der benyttes 300 mm stolpeafstand med pladetykkelser på 12 mm eller mere.Pladerne fastgøres i samlingerne med monterings-skiver og skruer. Der anvendes en højeste afstandmellem skruer på 400 mm langs pladekanter og 600 mm i mellemunderstøtninger.Der skal anvendes skruer, som er mindst 20 mmlængere end pladetykkelsen.Hvor der skal ophænges tunge genstande, fx skabeeller håndvask, indsættes løsholter i skelettet indenpladebeklædning.

    8. Hjørner i vådzoneI hjørner i vådzone anbefales det at anvende silikonefugemasse i samlingen. Læg en stribe silikonefugemasse på den først monterede plade.Tryk derefter den næste plade mod den først monterede (og fugemassen). Fjern overskydende fugemasse straks efter færdigmontering af den sidste plade.

    9. Montering på vægge af beton eller murværkFjerne al løs tapet, maling og puds før montering af pladen. Påfør en klat fliseklæber 8-12 steder påpladen. Monter pladen mod væggen idet kanternerettes op til lodret med vaterpas eller snor.

    10.Mekanisk fastgørelse af plader i vægge af betoneller murværk. I pladesamlingerne bores 8 mm huller pr. 400 mm. Der islås ståldybler således at pladen fastholdes sikkert.

    1. 2.

    3. 4.

    5. 6.

    7. 8.

    9. 10.

  • 14

    Jack

    on

    våd

    rum Montering gulv

    Rengør gulvet og kontroller at det er stabilt at gå på. Gulvkonstruktionen skal være fri for skarpe kanter og ujævne overflader, der kan skade pladens overflade. Jackon vådrum lægges tæt og i forbandt med 600 mm forskydning og fastgøres til gulvet.

    Opbygning af vådrumsgulv på træ skal overholde de retningslinjer, som beskrives i ”By og Byganvisning 200, vådrum”, tabel 1 side 24 og tabel 2 side 27:

    1.Bjælkeafstand 300 mm.2.Konstruktionskrydsfinér, min. 19 mm tyk, som skrues på med skrueafstand på max. 150 mm

    i pladekanterne og max. 300 mm i mellemunderstøtningerne.3. Jackon vådrumsplade, min. 12 mm, fastgøres med enten skruer, fliseklæb eller begge dele. 4.MK-godkendt vådrumsmembran påføres hele gulvfladen og 100 mm op ad væggene,

    evt. gulvvarmesystem (el) etableres, hvorefter gulvet færdiggøres. 5.Fliseklæb og fliser.

    Til betongulv fastgøres pladerne med fliseklæber eller kontaktlim der trækkes ud med en tandspartel.

    54

    3

    1

    2

  • www.jackon.dk

    Overgang gulv/væg og pladesamlinger

    Der skal påføres armeringsstrimmel og vandtætningsmembran i henholdtil anvisningerne fra leverandøren af vandtætningsmembranen.

    Armeringsstrimmel og vandtætningsmembran skal være en del af etMK-godkendt vådrumssystem. Vandtætningsmembranen skal have en tykkelse på mindst 1 mm, og skal påføres i mindst 2 lag.

    1. Overgang gulv/væg forsegles i hele omkredsen.Påfør vådrumsmembran og monter armeringsstrimmel så den er trykket godt ind i vådrumsmembranen. Når første lag er tørt, påføres yderligere et eller to lag membran, så der opnås en samlet tykkelse af membranen på 1 mm.

    Gulvet dækkes i hele sin udstrækning af membran evt.kombineret med en armeringsvæv over hele fladen.

    2. Pladesamlinger på væg i vådzone. Påfør membran over samlingen i en bredde lidt større end bredden af armeringsstrimlen – normalt ca. 120 mm.

    3. Monter armeringsstrimlen over samlingen så den er trykket godtned i membranen. Når første lag er tørt, påføres yderligere et eller to lag membran, så der opnås en samlet tykkelse af membranen på 1 mm.

    4. Lodrette armeringsstrimler skal monteres sidst, så de overlapper arme-ringsstrimlen i gulv/væg samlingen.

    1.

    2.

    3.

    4.

  • 16

    Jack

    on

    våd

    rum Gennemføringer

    1.

    2.

    4.

    3.

    5.

    Gennemføringer i vægge udføres så vidt muligt med koblingsdåser eller specielle rørbøsninger, jf. By og Byg anvisning 200 “Vådrum”.

    Til samlinger udført med vandtætningssystemer skal der anvendesmanchet, og leverandørens anvisninger følges.

    Ved montering af afløb følges fabrikantens vejledning nøje.Brug alene VA-godkendte gulvafløb. Ved montering af afløbsmanchet skal området rundt om afløbet og ca. 20 mm uden for manchetten smøres med membran eller monteringslim. Brug en MK-godkendt vandtætningsmembran og tilhørende manchet.

    1. Tag nøjagtigt mål for placering af rør og andre gennemføringer.Overfør målene til pladen og lav hul med bor, hulbor eller kniv.

    2. Når rør eller lignende er ført igennem, tætnes rundt om gennemføringen med silikonefugemasse eller anden fugemasseuden opløsningsmidler.

    3. Manchetten monteres efter anvisningerne fra leverandørenaf vandtætningsmembranen.

    4. Manchettens størrelse vælges, så hullet er lidt mindre end gennemføringen. Herved opnås, at manchetten sidder stramt omkring røret, og derved slutter tæt.

    5. Der påføres membran i henhold til leverandørens anvisninger til en samlet tykkelse på mindst 1 mm.

  • Inventar og indbygning

    www.jackon.dk

    Inventar, hylder og bænke til flisebeklædning limes sammen med fliseklæber eller lignende. Brug eventuelt glasfiberarmeringog fliseklæber over samlingerne.

    For større inventar kan pladerne tillige skrues sammen med groveskruer med monteringsskiver.

    Anbefalet tykkelse ved bygning af inventar er minimum 30 mm.

    Håndvask. Tegn omridset af vasken direkte på pladen før montering. Skal vasken lægges med kanten hvilende på pladen, skal hullet udføres mindre end omridset. Hullet kan saves med en almindelig stiksav. Monter pladen og vasken og pålæg fliser.

    Indbygning af badekar. Badekarret monteres i den rette posistion.Vand, afløb samt eventuelle rør til SPA bad, monteres og prøves, før indbygningen påbegyndes.

    Husk! Gulvet under og væggen bag badekarret skal være helt færdige før montering af indbygningsbadekar, og vand, der måtte trænge ned under karret ved brug, skal have mu-lighed for at slippe ud igen.

    Tegn omridset af badekarret på en plade og skær pladen af i ønsket længde og bredde, idet der tillægges plads til eventuel flisekant langs sider og ender af karret.

    Tips! Tilpas bredden på kanten rundt om karret til målene på fliserne.

    Mål højden fra gulv til undersiden af pladen. Skær understøtninger ud og lim dem fast til gulvet og frontpladen.Anbefalet afstand mellem understøtninger er c/c 300 mm.

    Kanten stikkes ind under badekarret, og limes fast til understøtningerne og frontpladen.

    Buer og hjørner i frontpladen formes let ved at skære delvis gennem pladen og bøje den i form.

    Til front og ender af badekar, som ikke skal have flisebeklædt kant,kan badekarsplade med justeringsfod anvendes i stedet.

    Skru pladerne godt op under badekarret med justeringsfoden på pladen.

    Overgangen mellem badekar og vådrumsplade forsegles med silikonefugemasse.

    Husk! Der skal udføres inspektionslem under badekarret.

  • 18

    Jackon vådrum

    TYKKELSE LÆNGDE BREDDE TUN ANTAL PR. PALLE

    mm mm mm nr. stk. m2PRODUKT

    Jackon vådrumsplade• Plade til muret væg,

    betonvæg eller trævæg• Plade til indbygning af

    badekar og håndvaske• Plade til konstruktion af gulve,

    nicher,inddækning og hylder

    Jackon kreativvådrumsplade• Montageplade til

    kreative løsninger• Bøjelig plade til buede

    konstruktioner1)spor på tværs af længderetning2)spor i længderetning

    Jackon vinkelelement• Element til hjørner og

    inddækning af rør

    TYKKELSE LÆNGDE FORMAT TUN ANTAL PR. PALLE

    mm mm mm nr. stk.

    GodkendelseMK 7.22/1687

    GodkendelseMK 7.32/1651

    Gulv

    Væg

    6 1250 600 5208769 100 75,0010 1250 600 5208771 60 45,0012 2500 600 5208774 30 45,0012 2700 900 1307795 30 72,9020 2500 600 5208775 30 45,0020 2700 900 1307802 30 72,9030 2500 600 5208783 20 30,0050 2500 600 5208784 12 18,0080 2500 600 5208785 8 12,00

    301) 1250 600 5208786 2 1,50

    302) 2500 600 5208787 2 3,00

    501) 1250 600 1406039 2 1,50

    502) 2500 600 1406042 2 3,00

    20 2600 150 x 150 5208788 6020 2600 200 x 200 5208789 4020 2600 300 x 300 5208790 4020 2600 400 x 200 5208791 4020 2600 400 x 300 1411498 40

    Befæstigelse• Skruer og befæstigelsesskiver

    til fastgørelse af plade til træ- eller stållægte.

    • Minimum 20 mm længereskrue end pladens tykkelse.

    • Minimum 50 mm længeredybel end pladens tykkelse.

    Beslag• Beslag til sammenføjning af

    plader og fastgørelse til væg.

    PRODUKT TUN LÆNGDE DIAMETER ANTAL PER PAKKE

    nr. mm mm stk./sæt

    PRODUKT TUN TYPE STØRRELSE ANTAL PR. PAKKE

    nr. mm stk.

    MonteringslimMonteringslim til vådrumsplader.

    INDHOLD ANTAL PER PK. TUN

    ml stk. nr.

    Basissortiment

    Befæstigelses-skiver 5232019 32 1000

    Monterings- 1337774 32 S 100sæt 1339929 32 S 1000

    1339926 41 -M 1001339930 41 M 10001339928 70 L 1001339935 70 L 1000

    Ståldybler 5208777 80 205208778 110 205208779 140 20

    Beslag 5232033 BS21 U-profil 100 x 20 x 35 25208794 BS31 U-profil 100 x 30 x 35 25208795 BS51 U-profil 100 x 50 x 35 25232031 BS81 U-profil 100 x 80 x 35 25208796 BS33 H-profil 100 x 30 x 70 25208797 BS53 H-profil 100 x 50 x 70 25232034 BS83 H-profil 100 x 80 x 70 25208770 BS34 Hjørne-profil 100 x 30 x 65 25232032 BS54 Hjørne-profil 100 x 50 x 85 25232030 AW020 Anker til vinkel 100 x 20 x 50 2

    290 12 1406064

    Jack

    on

    våd

    rum

  • www.jackon.dk

    GULVPLADE MED FALD OG AFLØB

    Jackon vådrum sortimentet

    PRODUKT LÆNGDE BREDDE TYKKELSE TYPE AFLØB ANTAL PR. PK.mm mm mm STK.

    900 900 40 Vertikal 1

    1000 1000 40 Vertikal 1

    900 900 40 Horisontal 1

    1000 1000 40 Horisontal 1

    900 900 40 Horisontal flad 1

    1000 1000 40 Horisontal flad 1

    Vertikalt afløbAfløbskapacitet: 0,64 liter/sek.Diameter afløb: 50 mm

    Horisontalt fladt afløbAfløbskapacitet: 0,64 liter/sek.Min. indbygningsdybde inkl. gulvplade: 110 mmDiameter afløb: 50 mm

    Horisontalt afløbAfløbskapacitet: 0,84 liter/sek.Min. indbygningsdybde inkl. gulvplade: 120 mmDiameter afløb: 50 mm

    Alle afløb inkl. rist i rustfrit stål 94 x 94 og rustfri stålramme 100 x 100 x 6,2 mm.

    Jackon vådrum gulvpladeAfløbsrende med fald på 2%.Inkl. rende i rustfrit stål og horisontalt afløbssystem. Vertikaltafløbssystem fås på forespørgsel.

    PRODUKT LÆNGDE BREDDE TYKKELSE LÆNGDE TYPE ANTAL PR. PK.mm mm mm RENDE mm AFLØB STK.

    NYHED

    Basissortiment

    Jackon vådrum gulvplade*Hjørne afløb

    1000 900 50/33 750 Horisontal 1

    1100 1000 50/31 850 Horisontal 1

  • 0000

    00 -

    kleg

    aard

    s Tr

    ykke

    ri A

    S, F

    r.sta

    d -

    01/

    13

    Jack

    on

    våd

    rum

    www.jackon.dk – sværvægter på lette løsninger

    Høj trivseli friske hjem

    Enkelt, fugtsikkert og trygt.

    Byg fugtsikre væggemed Jackon vådrum.

    Fugtsikring og isolering i ét og samme produkt!

    Pladerne er forberedt til opsætning af fliser.

    Jackon Danmark A/SLundagervej 208722 Hedensted

    Ordrekontor:Tlf.: 76 74 16 11Fax: 76 74 16 00Mail: [email protected]