Proroctvo irlmaiera: Vražda srbského premiera v roku 2003

3
Alles ruft Friede, Schalom! Da wird’s passieren. – Ein neuer Nahostkrieg flammt plötzlich auf, große Flottenverbände stehen sich im Mittelmeer feindlich gegenüber – die Lage ist gespannt. Aber der eigentliche zündende Funke wird im Balkan ins Pulverfaß geworfen: Ich sehe einen "Großen" fallen, ein blutiger Dolch liegt daneben. ~ Dann geht es Schlag auf Schlag...." "Zwei Männer bringen einen dritten Hochgestellten um. Sie sind von anderen Leuten bezahlt worden...." "Der dritte Mord ist geschehen. Dann ist Krieg...." "Der eine Mörder ist ein kleiner schwarzer Mann, der andere etwas größer, mit heller Haarfarbe. Ich denke, am Balkan wird es sein, kann es aber nicht genau sagen...." (Preklad èasti z predpovedí A.Irlmaiera) Všetci volajú mier, shalom! A vtedy sa to stane. Náhle vzbåkne nová vojna na blízkom Východe, v Stredozemnom mori stoja nepriate¾sky proti sebe ve¾ké flotily – situácia je napätá. Ale skutoèná iskra bude vhodená do sudu s pušným prachom na Balkáne: vidím smr nejakého „významného“ èloveka, ved¾a neho leží zakrvavená dýka. Potom sa to strhne.....„Dvaja muži zavraždia tretieho vysokopostaveného. Zaplatili im za to iní....„Dôjde k tretej vražde. Potom bude vojna...“ "Jeden vrah je malý poèerný muž, druhý je o nieèo vyšší so svetlými vlasmi. Myslím, že to bude na Balkáne, neviem to však celkom presne... A teraz si preèítaj správu, ktorú vydala TASR vèera 27.3.2003. Srbská polícia zastrelila dvoch osnovateľov atentátu na premiéra Djindjiča Belehrad 27. marca (TASR) - Srbská polícia dnes smrte¾ne zranila dvoch hlavných podozrivých zo zosnovania atentátu na premiéra Zorana Djindjièa, informovalo ministerstvo vnútra vo vyhlásení, ktoré odvysielala televízia i rozhlas.

description

Všetci volajú mier, shalom! A vtedy sa to stane. Náhle vzbĺkne nová vojna na blízkom Východe, v Stredozemnom mori stoja nepriateľsky proti sebe veľké flotily – situácia je napätá. Ale skutočná iskra bude vhodená do sudu s pušným prachom na Balkáne: vidím smrť nejakého „významného“ človeka, vedľa neho leží zakrvavená dýka. Potom sa to strhne.....“ „Dvaja muži zavraždia tretieho vysokopostaveného. Zaplatili im za to iní....“ „Dôjde k tretej vražde. Potom bude vojna...“ "Jeden vrah je malý počerný muž, druhý je o niečo vyšší so svetlými vlasmi. Myslím, že to bude na Balkáne, neviem to však celkom presne.

Transcript of Proroctvo irlmaiera: Vražda srbského premiera v roku 2003

Page 1: Proroctvo irlmaiera: Vražda srbského premiera v roku 2003

Alles ruft Friede, Schalom! Da wird’s passieren. – Ein neuer Nahostkrieg flammt plötzlich auf, große Flottenverbände  stehen sich im Mittelmeer feindlich gegenüber – die Lage ist gespannt. Aber der eigentliche zündende Funke wird im Balkan ins Pulverfaß geworfen: Ich sehe einen "Großen" fallen, ein blutiger Dolch liegt daneben. ~ Dann geht es Schlag auf Schlag...."

"Zwei Männer bringen einen dritten Hochgestellten um. Sie  sind von anderen Leuten bezahlt worden...."

"Der dritte Mord ist geschehen. Dann ist Krieg...."

"Der eine Mörder ist ein kleiner schwarzer Mann, der andere etwas größer, mit heller Haarfarbe. Ich denke, am Balkan wird es sein, kann es aber nicht genau sagen...."

(Preklad èasti z predpovedí A.Irlmaiera)

Všetci volajú mier, shalom! A vtedy sa to stane. Náhle vzbåkne nová vojna na blízkom Východe, v Stredozemnom mori stoja nepriate¾sky proti sebe ve¾ké flotily – situácia je napätá. Ale skutoèná iskra bude vhodená do sudu s pušným prachom na Balkáne: vidím smr nejakého „významného“ èloveka, ved¾a neho leží zakrvavená dýka. Potom sa to strhne.....“

„Dvaja muži zavraždia tretieho vysokopostaveného. Zaplatili im za to iní....“

„Dôjde k tretej vražde. Potom bude vojna...“

"Jeden vrah je malý poèerný muž, druhý je o nieèo vyšší so svetlými vlasmi. Myslím, že to bude na Balkáne, neviem to však celkom presne...

A teraz si preèítaj správu, ktorú vydala TASR vèera 27.3.2003.

Srbská polícia zastrelila dvoch osnovateľov atentátu na premiéra DjindjičaBelehrad 27. marca (TASR) - Srbská polícia dnes smrte¾ne zranila dvoch hlavných podozrivých zo zosnovania atentátu na premiéra Zorana Djindjièa, informovalo ministerstvo vnútra vo vyhlásení, ktoré odvysielala televízia i rozhlas.

Predpokladaní vodcovia tzv. zemunského klanu Du š an Spasojevi è a Mile Lukovi è prišli o život, keï sa dnes pri policajnej operácii neïaleko Belehradu snažili uniknú pred zatknutím. Pri pokuse o ich zadržanie použili proti policajtom strelné zbrane.

Spasojevièa a Lukovièa belehradská vláda oznaèila za vodcov zloèineckej skupiny, ktorá 12. marca v centre Belehradu zavraždila premiéra Djindjièa. Lukoviè, prezývaný Legija, bol považovaný za osnovate¾a atentátu.

Vláda pripomenula, že tento týždeò zadržala pravdepodobného atentátnika - zástupcu šéfa špeciálnej jednotky srbského ministerstva vnútra JSO Zvezdana

Page 2: Proroctvo irlmaiera: Vražda srbského premiera v roku 2003

Jovanovièa. Ako pravdepodobných pomocníkov identifikovali ïalších príslušníkov JSO, ktorých už polícia tiež zatkla. Špeciálnu približne 300-èlennú jednotku na príkaz vlády rozpustili v stredu.

Zemunský gang pomenovaný pod¾a belehradskej štvrte kontroloval predaj narkotík na Balkáne a sèasti aj v Európe. Zloèinci zo Zemunského klanu predávali každý mesiac vyše 100 kilogramov narkotík, ktorého cena bola nieko¾ko desiatok miliónov dolárov. Majetok vodcov klanu je odhadovaný na nieko¾ko sto miliónov dolárov.

Bonbónik ešte len príde. Po preèítaní agentúrnej správy mi ihneï napadli Irlmaierove predpovede a pustil som sa na nete do pátrania. No a toto sa mi podarilo vyòúra. Fotky obidvoch chlapíkov, ktorých zastrelili za Djindjièovu vraždu. (Jeden èierny a druhý blonïák) Presne tak ako to Irlmaier predpovedal. Je pravda, že on hovorí o troch vraždách, ale ten jeho posledný výrok sedí na tých dvoch stopercentne. Takže predpovede starého Lojzi bácsiho zaèínajú nabera celkom zaujímavé obrysy.

Tu sú fotky tých dvoch chlapíkov:

Dušan Spasojeviè Mile Lukoviè